Consultancy

Heeft u een facilitair vraagstuk? Wij ontzorgen u graag.

Waarom een professional van Ifmec?

Onze professionals zijn stuk voor stuk ontzettend gedreven, leergierige en excellent opgeleide vakspecialisten. Door het grote netwerk, internationaal erkende opleidingen en uitgebreide kennisbank van Ifmec zijn onze professionals breed inzetbaar en ontwikkelen zij zich snel. Wij zijn werkzaam in het hele land en in verschillende sectoren. Of je nou in de zorg-, publieke of commerciële sector opereert, helemaal in het Noorden of helemaal in het Zuiden van Nederland zit, wij kunnen je altijd van dienst zijn.

Fotosessie 2023 (26)

Young Professionals

Onze Young Professionals zijn jonge, ambitieuze en excellent afgestudeerde mensen die aan het begin van hun carrière staan. Dankzij het Young Professional programma bij Ifmec zijn zij in staat zich versneld te ontwikkelen.

Consultants

Onze Consultants zijn ervaren en gedreven werknemers die geen uitdaging uit de weg gaan. De meeste Consultants hebben zelf het Young Professional programma bij ons doorlopen, evenals de Post-HBO en de MBA Facility Management.

Interim Management

Onze Interim Managers zijn kundige Facility Managers die al vele opdrachten met succes bij verschillende grote en middelgrote organisaties hebben volbracht. Dankzij het enorme netwerk waar Ifmec over beschikt, kunnen wij altijd maatwerk leveren.

Ons Young Professional programma

Ervaringen met onze Consultancy