ADP

Over de opdrachtgever

ADP is een wereldwijde leverancier van oplossingen voor uitdagingen op het gebied van Human Resources. Denk hierbij aan het automatiseren van HR, payrolloplossingen en HCM-oplossingen.

Meer weten over ADP? Bekijk ook eens hun website.

Onze bijdrage

Bij ADP is een consultant werkzaam geweest als Facilitair Manager waarbij zij verantwoordelijk was voor het operationeel en tactisch contractmanagement Soft- en Hardservices. De coördinatie van diverse huisvestingstrajecten werd ook verzorgd. De diverse in-en uithuizingen betrof 180 werkplekken.

Daarnaast heeft een van onze Facility Managers geholpen bij de voorbereidingen voor de renovatie van het pand. Hierbij werd een tijdelijke huisvesting geregeld en ook de bijbehorende verhuizingen werd uit handen genomen. Centraal hierbij stond de samenwerking met andere partijen zoals projectmanagers en IT om zo samen tot een optimaal resultaat te komen. Plannen, communiceren en vragen stellen waren hierbij speerpunten. Onze Facility Manager zorgde bij ADP daarnaast voor het dagelijkse beheer.

Tot slot heeft een medewerker van ons als Facilitair Coördinator het transitieproces naar een IFM partij begeleid. Zij was verantwoordelijk voor het operationeel en tactisch contractmanagement Soft- en Hardservices en heeft bovendien de werkprocessen gestandaardiseerd en geoptimaliseerd. Daarnaast heeft zij zorg gedragen voor het oprichten van de servicedesk bij ADP.

ADP