Campus Landgoed Zonheuvel

Over de opdrachtgever

Campus Landgoed Zonheuvel is een uniek hotel & conferentiecentrum voor samenwerking, bezinning en inspiratie gelegen binnen het Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug. Het richt zich volledig op haar duurzame ambities.

Ifmec werkt veel samen met Campus Landgoed Zonheuvel en met name het hotel & conferentiecentrum. Gezien Ifmec gevestigd is op de campus en beide partijen veel waarde hechten aan dezelfde (duurzame) waarden, is er echt sprake van samenwerking tussen partners.

Meer weten over Zonheuvel? Bekijk ook eens hun website

Onze bijdrage

Greenteam
Op Campus Landgoed Zonheuvel heb je een zogenaamd Greenteam. In het Greenteam nemen verschillende partijen van de campus deel. Zo ontstaat een dynamisch team dat zich focust op de vergroening van de campus door middel van duurzaamheidstrajecten en de ontwikkeling van een routekaart. Ifmec is er trots op dat een van onze consultants deel uitmaakt van dit Greenteam.

Adviseur duurzaamheid
Bij het Hotel- en conferentiecentrum Zonheuvel heeft een van onze young professionals een advies gedaan op het gebied van duurzame aanpassingen in het hotel en restaurant. Als adviseur duurzaamheid heeft zij een onderzoek mogen doen waarbij ze diverse duurzame processen onder de loep heeft genomen. Voorbeelden hiervan zijn het scheiden van afval, het hergebruik van materialen en het maken van een duurzaam communicatieplan. Ook heeft zij gekeken naar het verwezenlijken van de SDG doelstellingen. Uiteindelijk heeft onze professional hier een advies over geschreven welke vervolgens met veel succes is geïmplementeerd binnen de dienstverlening van Campus Landgoed Zonheuvel.

 

Zonheuvel