Energy Solutions Incubator

Over de opdrachtgever

Energy Solutions Incubator, kortweg ESI, is een platform dat constructieve oplossingen bedenkt voor energie uitdagingen. Het kan hierbij gaan om energie uitdagingen van de leefomgeving, mobiliteit of energieopslag.

Meer weten over de ESI? Bekijk ook eens hun website.

Onze bijdrage

ESI was op zoek naar een flexibele, daadkrachtige en communicatief sterke professional die samen met de technisch projectleider vorm kon geven aan de nieuwe campusomgeving. Onze consultant is hiervoor ingezet. Zij heeft zich onder andere beziggehouden met het vormgeven van een innovatieve omgeving voor startups. Het contractbeheer en de bijbehorende aansturing (schoonmaak, koffie, gebouwbeheer) vielen ook onder het takenpakket.

Als projectleider was zij verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van ESI en de renovaties. En zij was tevens het eerste aanspreekpunt voor huurders. Door dit intensieve contact met de huurders kon zij goed maatwerk bieden wat betreft huisvesting geheel passend bij de groeifase en behoefte van de huurders (pre-startup, startup, scale up).

Een young professional is bij Energy Solutions Incubator ingezet als Manager Operations. Zij was bij ESI verantwoordelijk voor het onderhouden van de relatie met de huurders, het controleren van de financiën, het omzetten van aanvragen in actieplannen en tenslotte het op orde stellen van alle faciliteiten. Ook is zij betrokken geweest bij het leiden en uitvoeren van diverse projecten.

 

Energy Solutions Incubator