OLVG

Over de opdrachtgever

Het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) is hét stadsziekenhuis van Groot-Amsterdam. Het wil graag een sleutelrol vervullen in de verbetering van de gezondheid en zorg voor iedereen in deze stedelijke omgeving.

Meer weten over het OLVG? Bekijk ook eens hun website

Onze bijdrage

Ifmec heeft al diverse opdrachten mogen uitvoeren bij het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG).

Een Projectleider Huisvesting hielp bij de coördinatie en uitvoering van een huisvestingstraject. Hierbij wordt er vaak snel geschakeld. Zo hielp onze young professional met het realiseren en in gebruik nemen van 7 polikamers binnen drie weken. In dit korte tijdsbestek is er ook nog een oplossing gevonden voor de kantoren die op de plek van de polikamers zaten. Natuurlijk werden de polikamers binnen dit korte tijdbestek ook volledig opnieuw ingericht volgens de wetten en eisen aan polikamers. Een bijna onmogelijke opdracht op papier, die wij toch tot een goed einde hebben weten te brengen.

Een young professional zorgde bij het OLVG voor de implementatie van het Verpleegkundige Oproep Systeem. Dit betekende ook tijdelijke verhuzig van de afdelingen. Tevens verzorgde de young professional de aansturing van de Facilitaire partijen en de ondersteuning van projecten zoals Hotfloor en de verbouwing van de OK.

OLVG