Rabobank

Over de opdrachtgever

De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten zij zich al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. Het uitgangspunt is dat je samen meer kan bereiken dan alleen. Niet verwonderlijk dus dat De Rabobank ook Ifmec wist te vinden om samen te werken.

Meer weten over de Rabobank? Bekijk ook eens hun website.

Onze bijdrage

Rabobank Groene Hart

Bij de Rabobank Groene Hart Noord is een consultant als Facilitair Specialist werkzaam geweest. Deze consultant was het eerste aanspreekpunt was voor de uitbestede Facilitaire servicedesk. Daarnaast heeft deze ondersteuning verleend aan de Facilitair manager die betrokken was bij de oplevering van het nieuwe kantoorgebouw van Rabobank in Alphen aan den Rijn. Tot slot is hij betrokken geweest bij diverse projecten zoals het selectietraject en plaatsing van koffievoorziening, afspraken maken met lokale partijen over cateringvoorziening en het afsluiten van het schoonmaakcontract.

Tevens is in het Groene Hart Noord een young professional werkzaam geweest als Services Medewerker. Zij zorgde voor tijdelijke versterking van het Services team van ArrangeGroup. De uitvoering Servicedesk, autorisatiebeheer en postkamer vielen onder haar verantwoordelijkheid.                                  

Rabobank Gouwestreek Gouda

De Rabobank in Gouda heeft een nieuw multifunctioneel gebouw betrokken. Hier heeft onze Service Manager geholpen met het ontmantelen van de oude vestigingen (+/- 6.000m2). Het behandelen van de opleverlijsten en het inregelen van de schoonmaak, catering en technische leveranciers was ook zijn verantwoordelijkheid. Bovendien was onze consultant transitiebegeleider van de nieuwe Integrated Facility Management partij.

Rabobank Tilburg

Bij de Rabobank in Tilburg heeft onze young professional als Facilitair Coördinator gezorgd voor de implementatie van het FMIS systeem. Ook zijn alle facilitaire processen onder de loep genomen en waar mogelijk geoptimaliseerd.

Rabobank