Met welke opdrachten zijn we bezig?

Een kijkje op locatie!

In the spotlight!

Wie zijn onze Young Professionals en Consultants, met welke opdrachten zijn ze momenteel bezig, en wat zijn hun ambities? Om u meer inzicht te geven in waar onze collega's dagelijks mee bezig zijn, zijn de YP's en Consultants zelf gestart met de videorubriek: In the spotlight!

DSC 2064

Aflevering 5: In deze vijfde aflevering zijn we te gast bij de Neyenrode Business Universiteit. Hier voert onze collega Janiek de Vries op  dit moment een gave job uit! Wat ze precies doet, en waar haar ambities liggen zie je in deze video. Janiek was tijdens de opname Young Profesional bij Ifmec en is nu doorgegroeid tot Consultant.

Aflevering 4: Daniëlle de Vries vertelt in deze vierde aflevering van 'In the Spotlight' over haar opdracht bij Waternet in Amsterdam. Op moment van filmen was Daniëlle Young Professional bij Ifmec, en is ondertussen doorgestroomd naar de Consultants.

Aflevering 3: Ivar Retel staat centraal in deze derde aflevering van 'In the Spotlight'. Hij neemt ons mee tijdens zijn opdracht bij Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven. Op moment van filmen is Ivar Young Professional bij Ifmec, en is ondertussen doorgestroomd naar de Consultants.

Aflevering 2: In deze tweede aflevering stellen we Kailey Burgers aan u voor. Ze vertelt over haar opdracht bij het Ministerie van Defensie.

Aflevering 1: In deze eerste aflevering stellen we Eva Buurma aan u voor. Ze vertelt over haar ambities en haar opdracht bij Waternet Amsterdam!

Heeft jouw organisatie een vraagstuk?