Werken bij Ifmec

Kom jij ons team versterken?

Ifmec groeit. Door alle positieve ontwikkelingen in de facilitaire markt en het oplopende aantal opdrachten, zijn wij op zoek naar Young Professionals die ons traject willen volgen en daarmee een mooie start willen maken in hun carrière maar ook naar Consultants met enige jaren werkervaring die toe zijn aan die volgende stap. Ook hebben wij jaarlijks een aantal uitdagende en op maat in te richten afstudeerplaatsen beschikbaar. 

Laat ons weten wat jij kan toevoegen aan ons team. We horen het graag in een persoonlijk gesprek onder het genot van een lekkere kop koffie of drankje op ons terras. Neem contact met ons op via de contactpagina, of benader één van onze collega's via bijvoorbeeld LinkedIn. We leren je graag kennen en vertellen je met plezier hoe Ifmec kan matchen met jouw ambities!

 

Collega's 6

Afstuderen

Jaarlijks zijn wij op zoek naar ambitieuze afstudeerders die zelfstandig onderzoek willen doen. Dit kan zijn naar thema's binnen onze onderzoeksagenda of naar een eigen interesse. Ifmec heeft een groot netwerk en geeft jou de kans om bij veel bedrijven binnen te komen!

FM-talent

Ben jij klaar met je opleiding, en wil je het werkveld ontdekken? Als FM-talent voer je in korte tijd verschillende opdrachten uit voor diverse organisaties. Ook krijg je de Post-HBO opleiding FM aangeboden en neem je deel aan intervisiedagen. Groei door tot consultant!

Consultant

Heb je al enige werkervaring en ben je toe aan meer diepgang in je werk? Als consultant ga je aan de slag met uitdagende vraagstukken van organisaties én ontwikkel je jezelf door via een master. Of je nou generalist of specialist bent; jij helpt de organisatie vooruit.